En aktiv uke!

Tirsdag denne uken ble noen av skuespillerne våre fotografert i kostymer på Bergenhus festning. Dette var i forbindelse med en artikkel i kulturmagasinet Barn i Byen. Grunnet noen misforståelser under planleggingen av fotograferingen var situasjonen den at både kostymeansvarlig Rizalyn Pedersen og alle kostymene befant seg på teaterbygget i Fyllingsdalen en knapp halvtime før det hele skulle begynne. Og hva gjør en kreativ kostymemaker da? Jo, hun tar med seg alle klærne og kaster seg på bussen.

Ut på tur, aldri sur!

 

 Flott at bussene har innebygget klesstativ.
 

Fotograferingen gikk fint, følg med på barnibyen.no for å se resultatet!

Så, på onsdag, dro dramaturg Ane og dramaturgassistent Miriam på gaveutdeling og mottok en fin sjekk på 25.000 kroner fra Fana Sparebank. Denne er til hele Fyllingsdalen Teater og ikke bare til Hekseringen-prosjektet. All støtte til teateret kommer veldig godt med, og vi er supertakknemlige. Tusen takk, Fana Sparebank!

Og torsdag kunne Bergensavisen melde at vi nå har fått på plass en flott og flink skuespiller i rollen som Nattmannen, nemlig Mikkel Gaup! Herlig å endelig kunne si det høyt! Vi ønsker ham velkommen på laget, og gleder oss til å jobbe med ham i sommer!Skjermbilde fra ba.no, les mer her: https://www.ba.no/pulsen/kultur/teater/har-dromt-om-a-spille-her-igjen/s/5-8-561846

Resten av uken skjer det også mye spennende, mer om det siden. Følg med på bloggen, så skal vi holde dere oppdatert!

 

- Ane Berentsen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hekseringen

Hekseringen

28, Bergen

http://hekseringen.no/

Kategorier

Arkiv

hits